Inline görkorcsolyák

Miként válasszunk inline görkorit

Válassz ajándékként inline görkorcsolyát bátran, hiszen ha nem passzol a méret, akkor ismételten meghosszabbított cserén belül akár 2020.1.17 -ig kicserélheted. 

De nem csupán a meghosszabbított cserelehetőség az egyetlen, amit kínálunk. A megfelelő méret kiválasztásában szívesen segítünk. Pontosan tudjuk, melyik kori milyen paraméterekkel bír, így azt is, melyikből kell esetleg nagyobbat választani, vagy éppen ellenkezőleg kisebbet. Ne habozz hát, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ha webáruházban vásárolsz görkorit, a megajándékozott talphossza segíthet a választásban. A talphossz lemérésének pontos leírását itt találod.

Az inline görkorik legkedveltebb típusai

Gyermek görkorcsolyák

Legkönnyebb a gyermek inline korik kiválasztása, mivel mindegyik széthúzható, így a gyeremek lábával együtt nő. A széthúzható korikat úgy kell kiválasztani, hogy a lehető legtöbb időt használhassa gyermeke. Ha 32-es méretű a gyerkőc lába, akkor a 32-37 méret lesz a megfelelő. De választhatod akár a 33-36,5-es méretet is. Jobb tehát az alsó határ alapján választani. (teljes kínálat)

Fitnesz görkorcsolyák

Egyértelműen a legnépszerűbb kategória, melyet nem csupán edzésre, hanem szabadidős korizásra is használhatsz. A fitnesz korik kényelmes, puha cipővel rendelkeznek . Amennyiben tehát szabadidős korizáshoz keresel görkorit, megfelelő választás, akár 4x84mm vagy 3×100mm kerekekkel. Mindkét változaton könnyedén tanulhatsz és fejlődhetsz is. Amennyiben nem az első görkoridat vásárolod, akkor nyúlhatsz a 4x90mm vagy 3x110mm kerekekkel rendelkezőket is. Ezek már inkább tréningre alkalmasak és erőnléti edzésre is alkalmasak. 

Ha a megajándékozott már profi 4x90mm-es kerekeken, akkor a 3x125mm-es váltástól sem kell félni (teljes kínálat).

Urban és freeskate görkorcsolyák

Fő ismérvük a kemény és szilárd műanyag cipőrész. Felépítésük miatt sokan a sícipőkhöz hasonlítják. A legelterjedtebb modellek 4x80mm-es kerekekkel vannak ellátva. Ezek pedig nagyon fordulékonyak és könnyen kezelhetőek. Ezzel ellentétben a 3x110mm-es urban görkorik a két világ legjobb tulajdonságait ötvözik. Gyorsak ugyan, de emellett fordulékonyak is a rövid keréksín miatt (teljes kínálat).