Kétsoros görkorcsolyák

Miként válasszunk kétsoros görkorit

A retro visszatért és vele együtt a kétsoros görkorik is ismét fénykorukat élik. Határozottan olyan ajándék lehet, mely minden lány és nő szívét megdobogtatja. A vásárlástól ugyan eltántoríthat a megfelelő méret kiválasztása. Éppen ezért nálunk idén karácsonykor is meghosszabbított csereidőszak érvényes. Ha a megajándékozottnak nem ül a méret, akár karácsony után is kicserélheti.

De nem csupán a meghosszabbított cserelehetőség az egyetlen, amit kínálunk. A megfelelő méret kiválasztásában szívesen segítünk. Pontosan tudjuk, melyik kori milyen paraméterekkel bír, így azt is, melyikből kell esetleg nagyobbat választani, vagy éppen ellenkezőleg kisebbet. Ne habozz hát, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Továbbra is érvényes, hogy alapjában két koricipő közül választasz. A tornacipős változat szabadidős korizásra tökéletes, míg a műkori cipő az emelt sarokrésszel a tornacipős változattal ellentétben akár táncmozdulatok és koreográfiák elsajátítására és bemutatására is alkalmas. 

Tippek a megfelelő méret kiválasztásához

(A tippek saját tapasztalatainkon alapulnak és reméljük,  segítenek a megfelelő méret kiválasztásában annélkül, hogy át kéne rágnod magad az összes mérettáblázaton) 

Chaya – a legtöbb Chaya modellnél javallott egy számmal nagyobb méretet választani, még akkor is, ha a láb már nincs növésben. Ha viszont a lábad még nőni fog, akkor válassz két számmal nagyobb korcsolyát a standard méretednél. (Teljes kínálat megtekintése)

Rio Roller, Rookie Rollerskates és SFR Skates – egész UK számozásban elérhetőek és meglehetősen bőséges a számozásuk (méretben nagyok). Tehát ha a korit felnőttnek vásároljuk, és elérhető a méretében, akkor biztosan megtaláltuk a megfelelőt. Ha a lábmérete nincs a kínálatban, inkább a kisebbet válaszd (például 36-os méret esetén a 35,5-ös a jó választás). Ha a láb még növésben van, elég eggyel nagyobb méretet választani és a kori biztosan ül majd, valamint marad egy kis tartalék hely is a koriban. (Teljes kínálat megtekintése).

Impala Rollerskates – válaszd a cipőméretednek megfelelő darabot. Amennyiben a láb még növésben van, az eggyel nagyobb méret a megfelelő. (Teljes kínálat megtekintése)

Moxi Rollerskates – ha még növésben van a lábad, akkor válassz egy mérettel nagyobbat a szokásosnál. A Lolly modell például valódi bőrből készült, így kezdetben szűknek tűnhet, azonban a bőr idővel a lábhoz idomul. A Beach Bunny pedig műbőrből készült, így szilárdabb, és természetesen állatbarát. (Teljes kínálat megtekintése)

A teljes kétsoros görkori kínálatot megtalálod az alábbi linken. Amennyiben pedig a méretválasztáson kívül másban is segítség kellene kérd ki bátran a véleményünket.