Sportteszterek

Miként válasszunk sporttesztert

A sportteszterek kínálata nagyon sokrétű piacot kínál. Nálunk a finn Polar modelljeit találod meg, akik a pulzus mérésének úttörői.

Íme pár tipp, amelyek segítenek a megfelelő sportóra kiválasztásában.

Sportteszter kezdőnek vagy szabadidős sportolónak

Itt ugye arra gondolhatnánk, hogy a kezdőnek nincs szüksége sok funkcióra egy sportteszternél. A mai világban már azonban az alapfelszereltségű óráknál is rengeteg érdekes funkciót találsz. Ezt a csoportot azonban leginkább a Polar Ignite modell szólíthatja meg. Egyetlen gombbal és az érintős kijelzővel kezelhető, újabban pedig több trendi színben is elérhető, mint például a pink/rose színváltozat.  Az cserélhető óraszíj szélessége 2cm, így bármilyen más szíjra is bármikor kicserélheted hangulatodnak megfelelően. A főbb optikai pulzusmérő funkciót bluetooth szenzoros méréssel is kiegészítheted (ez pontosabb mérést eredményez), valamint az egésznapos aktivitásmérőt se feledjük. (Polar Ignite webáruházunkban)

Sportteszter rendszeres sportolónak

Az aktív sportolóknak készült a Polar Vantage M modell. Az alap modellel ellentétben nem rendelkezik érintős kijelzővel, ezt a funkciót 5 darab gomb váltja fel. A sportteszter egyes funkciói is inkább az erőnléti edzésre alkalmasak. Az óralap nagyobb, a főbb optikai pulzusmérő funkciót bluetooth szenzoros méréssel is kiegészítheted, valamint az egésznapos aktivitásmérőt se feledjük. Mindemellett pedig kompatibilis a Polar H10 mellkaspánttal. (Polar Vantage M webáruházunkban).

Sportteszter profi sportolónak

A Polar Vantage V modell fejlett edzés analízis funkcióval rendelkezik,  prémium minőségi anyagokból készült, valamint gombokkal és érintős kijelzővel kezelhető.  A legérdekesebb innovációk egyika a wattok mérése futásnál, így a tökéletességig fejlesztheted az edzéstervedet (Polar Vantage V webáruházunkban).