AZ MGP VX9 ROLLEREK ÚJ KOLLEKCIÓJA

6. 7. 2019 | Zsuzs

Az ausztrál roller gyártó ebben a szezonban is új és nagyon vagány freestyle modellekkel készült, melyek mindenki számára elérhetőek. A VX9 sorozat a legkönnyebb, ez mégsem megy a szilárdság rovására. A gyártó a tömeg csökkentésére koncentrált. Ezt a lap préselésének új technológiája tette lehetővé, valamint a LIGHT-AF rendszer. Az említett két módosítás, bár hihetetlen, de 20%-kal csökkentette a lap tömegét!

A kollekció az alábbi modellekből áll:

A VX9 Shredder ideális választás a legfiatalabbak számára. Rövidell lappal rendelkezik és alacsonyabban fekszik a kormánya is. Már 4 éves rollerezők számára is alkalmas.Ez a modell most 10%-kal könnyebb, mégis megőrzi a Madd Gear közismert minőségét. A teljes tömege csupán  3,15kg.

MGP VX9 Shredder

MGP VX9 Shredder

VX9 Pro megfelelő választás 6 évesek számára. Nagyszerű kombinációja a stabil és ellenálló freestyle rollernek, amely mindemellett extra könnyű. Minden részletével biztosítja lovasának a trükkök és technika javítását. A modell a korábbiakkal ellentétben 11,5%-kal könnyebb, tömege mindössze 3,16kg.

MGP VX9 Pro

MGP VX9 Pro

VX9 Team alapjaiban változott meg, így pedig egy ultimate roller született minden, 8 évesnél idősebb rollerező számára. Tökéletes kompromisszum a teljesítmény és az ellenállóság közt. A régebbi modellel ellentétben 400g-ot veszítetta tömegéből. Bármilyen trükkről is legyen szó, rászolgál a bizalmadra. A tömege pedig csak 3,41kg.

A VX9 Nitro minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, mely maximális teljesítményt biztosít, az ellenállóképesség pedig természetes. 12 évnél idősebbek számára ajánlott. A rollerre számíthatsz a parkban, kedvenc skateparkodban vagy akár a városi közlekedésben is. 

Az új  Light-AF MGP Headtube és a Gen-9 Convex Profile Fluted Extrusion lap biztosítják, hogy ez a valahavolt legkönnyebb Nitro modell. Teljes tömege  3,42kg.

Az MGP VX9 Pendulum roller MFX alkatrészekből épül fel, amelyek a legellenállóbbak közé tartoznak a piacon. A lap mérete, a tömeg és az ellenállóság optimális egyensúlya biztosítja azt, hogy könnyedén javíthatsz technikádon, bárhol is használd a rollert. Az összsúlya csak 4,29kg

Az MGP VX9 Extreme roller univerzális modell a haladó rollerezők számára, 12 éves kortól ajánlott, és nem kíván kompromisszumot sem ellenállóképesség, sem minőség sem pedig teljesítmény terén. A VX9 Extreme roller a legkönnyebb modell az MPG műhelyéből, melyet valaha is készítettek felnőttek számára. Nem kevesebb, mint 9,3%-kal könnyebb, mint a régi modell. A készlet csupán 3,19kg tömegű.

Az MGP VX9 Extreme-X a csúcsmodell 12 évnél idősebbek számára, akik a legjobb minőséget keresik. Az alapot az Extreme modell adja, melyet azonban titán egészít ki, mely könnyebb,mint az alumínium és szilárdabb, mint az acél. Ennek köszönhetően jön létre a legszilárdabb és legkönnyebb roller, amit csak el tudsz képzelni. Össztömege mindössze 3,19kg.

A teljes MPG roller kínálatot ezen a linken találod.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..