Pumpáld maximumra a korcsolyádat – Powerslide Aerofit

28. 10. 2020 | Jaro

A német Powerslide új szintre emeli a korcoslyázás élményét.

A Swell modellek ismertek a teljesítménycipők kombinációjáról, amelyet a fitneszkorcsolyák egyéb jellemzői egészítenek ki. A kiváló energiaátvitelt közvetítő szilárd héj kombinálva a Recall memóriahabbal tökéletes illesztkedést biztosít a lábad alakjához. A cipő felső része puha szövésű anyagból készült, amely szintén megbízhatóan körülöleli a lábat, és jól szellőzik.

Természetesen a Powerslide által gyártott Swell korcsolyákat folyamatosan fejlesztik, javítják formájukat és kiegészítik egy csomó  gyakorlati funkcióval. Az újabb modelleket például megbízhatóbb, racsnis rögzítővel látták el, amely apró részletekben és mozdulatokban  meghúzható, továbbá a Trinity keréksín is magától érthetődő.

A Trinity sín, ellentétben a hagyományos korcsolyasínekkel, három ponton van rögzítve. Ennek eredményeként jelentősen csökkentett a súlypontja, ami három kerék használata esetén is jobb stabilitást biztosít a korcsolyának.

A 2021-es szezon újdonsága az új Aerofit technológia, amely további szintre fejleszti a korcsolyák illesztkedését a lábadon. A Recall memóriahab megmaradt, de az Achilles-sarok területét egy Aerofit felfújható párna egészíti ki.

Ezt a korcsolya hátulján lévő szivattyú gomb megnyomásával pumpálhatod fel. Ennek köszönhetően az Achilles-ínt tökéletesen körülöleli a korcsolya cipőrésze. Ez a változás a cipő belsejében mutatkozik meg az új szivattyúzási technológiával felszerelt modelleknél, így a számozása is kitolódott, hiszen ennek köszönhetően 2 méretet is felölel egy-egy váz. Az Aerofit technológiával felszerelt modelleket 36/37, 38/39, 40/41, 42/43, 44/45, 46/47 és 48/49 méretben gyártják. Végül ez azt jelenti, hogy szó szerint a megfelelő méretre pumpálhatod a korit, a méretválasztásnál csupán arra ügyelj, hogy a talphossz megfelelő legyen. Az Aerofit technológiával felszerelt Swell Road Grey modellt természetesen megtalálod a webáruházban is: https://spineo.hu/powerslide-swell-road-grey-125-p8489

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..