Tilt Brain Drain új kollekció

29. 8. 2021 | Regina

Elérhető a Tilt Theory 3 Brain Drain deszkák limitált kiadása. A kollekció keretein belül elérhetőek még griptapek is, melyeknek köszönhetően teljessé teheted a limitált kiadású darab designját.

A Tilt street deszka három különböző méretben kapható, így biztosan mindenki tud majd választani belőle. Az S nagyság 5 hüvelykes szélességgel és 20 hüvelykes hosszal, az M méret 5,5 hüvelykes szélességgel és 21 hüvelykes hosszal, valamint az L nagyság 6 hüvelykes szélességgel és 22 hüvelykes hosszal rendelkezik.

A nyak alsó részén ún. Crook Nook kivágással van ellátva, amely lehetővé teszi a nose trükkökből való elegáns érkezést. A deszka boxed alakkal rendelkezik, amely a hátsó részén lekerekített a grindek effektívebb befejezéséhez.

Az 5 és 6 hüvelykes deszka alsó részén egy kivágás található, amely súlyredukcióra szolgál. A két kisebb méretű deszka alaulról teljesen lapos és kivágás nélküli. A fender a deszkán hegesztett, ezért nem lesz fékkel használható. Ráadásként minden egyes méret a deszkából más-más designal van ellátva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..